~ Traditionell Thailändsk Massage i Halmstad ~

Pookie´s Home

Upplev thailändsk massage så som den ska vara, med kompetent personal och med många års erfarenhet i branschen.
Välkommen!

~ Jag erbjuder olika typer av massage ~

Massage

”Behöver du hjälp med att välja behandling eller har du andra frågor?
Ring oss på tel. 073-6824622. eller besök oss så hjälper vi dig … ”

Mini Massage 30 min

Mini Massage är massage 30 minuter. Finns Huvudmassage, Ryggmassage och Fotmassage

Thai Traditionell massage (Utan Olja)

(Det passar för den som vill stretcha musklerna mycket)
Traditionell thailändsk massage är en gammal form av massage. Man behandlar tryckpunkter på kroppen och drar i den behandlades olika kroppsdelar så kroppen sträcks ut. Massagen är “torr”, dvs den utförs utan olja.  Behandlingen kan vara smärtsam när massören drar hårt i den behandlades kroppsdelar och linjer genom djupverkande helkroppsmassage där massören använder händer armar och knän till att frigöra spänningar samt stimulera blodcirkulationen i kroppen.

Thai Oljemassage

(Det passar för den som har ont i musklerna och vill slappna av samtidigt.)
Thai Oljemassage betyder faktiskt stimulerar vävnader i kroppen av händerna med massageolja, i syfte att främja hälsa och föryngring till hela kroppen. Oljemassage är verkligen ett underbart sätt att lindra stress och spänningar som har samlats i kroppen under en lång dag. Och emotionellt välbefinnande i hela kroppen. Massören kommer att trycka på de problematiska musklerna först tills musklerna slappnar av från spänningar.

Fotmassage med Zonterapi

Fotmassagen hjälper kroppen att motverka stress genom stimulering av nervsystemet och blodomloppet i kroppen. Då fötterna består av många punkter vars stimulans ger ett välbefinnande i hela kroppen. Fotmassage sänker därför hela kroppens stressnivå. Känner du dig trött i fötterna efter en dag med mycket aktivitet då passar denna behandling bra. Behandlingen avslutas med massage av huvud, nacke & dina skuldror.

Överkroppsmassage

(Det passar för den som känner sig stel i nacken,axlar,ryggen och har migrän)
Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga dina besvär eller att hjälpa dig med direkta problem som t ex onda axlar, trött rygg, musarm, huvudvärk mm. Om man är allmänt stel eller har muskelvärk rekommenderas ryggmassage som är mycket avslappnande och skönt.

 Aromaterapi Varm Olja

(Det passar för den som inte har ont, utan bara vill slappna av)
Behandlingen är att lägga varm olja med lätt, mild och avslappnade massage där en speciell olja masseras in med långa rörelser för att ge verkan och underbart lugnande, medan de vitaliserar din kropp. Denna behandling är den ultimata vägen till avkoppling.

Thai Sportmassage

(Det passar för den som har tränat mycket och som vill få lite hårdare massage)
Thai Sportmassage, är en hårdare Thai massageform med olja och gel typ Counterpain, Tigerbalsam som ger en speciell formula med naturliga. Den är mycket bra för ömma muskler och den stimulerar blodcirkulationen samt ger kroppen ny energi.

Hot Stone massage

En hot stone massage är en typ av massageterapi. Det används för att hjälpa dig att slappna av och underlätta spända muskler och skadade mjuka vävnader i hela kroppen.