~ Traditionell Thailändsk Massage i Halmstad ~

Pookie´s Home

Upplev thailändsk massage så som den ska vara, med kompetent personal och med många års erfarenhet i branschen.
Välkommen!

~ Jag erbjuder olika typer av massage ~

Massage

”Behöver du hjälp med att välja behandling eller har du andra frågor?
Ring oss på tel. 073-6824622. eller besök oss så hjälper vi dig … ”

Mini Massage 30 min

Mini Massage är massage 30 minuter. Finns Huvudmassage, Ryggmassage och Fotmassage

Thai Traditionell massage (Utan Olja)

(Det passar för den som vill stretcha musklerna mycket)
Traditionell thailändsk massage är en gammal form av massage. Man behandlar tryckpunkter på kroppen och drar i den behandlades olika kroppsdelar så kroppen sträcks ut. Massagen är “torr”, dvs den utförs utan olja.  Behandlingen kan vara smärtsam när massören drar hårt i den behandlades kroppsdelar och linjer genom djupverkande helkroppsmassage där massören använder händer armar och knän till att frigöra spänningar samt stimulera blodcirkulationen i kroppen.

Thai - Oljemassage (Populär)

(Det passar för den som har ont i musklerna och vill slappna av samtidigt.)
Thai Oljemassage betyder faktiskt stimulerar vävnader i kroppen av händerna med massageolja, i syfte att främja hälsa och föryngring till hela kroppen. Oljemassage är verkligen ett underbart sätt att lindra stress och spänningar som har samlats i kroppen under en lång dag. Och emotionellt välbefinnande i hela kroppen. Massören kommer att trycka på de problematiska musklerna först tills musklerna slappnar av från spänningar.

Fotmassage med Zonterapi

Fotmassagen hjälper kroppen att motverka stress genom stimulering av nervsystemet och blodomloppet i kroppen. Då fötterna består av många punkter vars stimulans ger ett välbefinnande i hela kroppen. Fotmassage sänker därför hela kroppens stressnivå. Känner du dig trött i fötterna efter en dag med mycket aktivitet då passar denna behandling bra. Behandlingen avslutas med massage av huvud, nacke & dina skuldror.

Överkroppsmassage

(Det passar för den som känner sig stel i nacken,axlar,ryggen och har migrän)
Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga dina besvär eller att hjälpa dig med direkta problem som t ex onda axlar, trött rygg, musarm, huvudvärk mm. Om man är allmänt stel eller har muskelvärk rekommenderas ryggmassage som är mycket avslappnande och skönt.

 Aromaterapi Varm Olja

(Det passar för den som inte har ont, utan bara vill slappna av)
Behandlingen är att lägga varm olja med lätt, mild och avslappnade massage där en speciell olja masseras in med långa rörelser för att ge verkan och underbart lugnande, medan de vitaliserar din kropp. Denna behandling är den ultimata vägen till avkoppling.

Thai Sportmassage (Djup)

Det passar för den som har tränat mycket och som vill få lite hårdare massage)
Thai Sportmassage, är en hårdare Thai massageform med olja och gel typ Counterpain, Tigerbalsam som ger en speciell formula med naturliga. Den är mycket bra för ömma muskler och den stimulerar blodcirkulationen samt ger kroppen ny energi.

Hot Stone massage

En hot stone massage är en typ av massageterapi. Det används för att hjälpa dig att slappna av och underlätta spända muskler och skadade mjuka vävnader i hela kroppen.

Lymfmassage

Blockeringar kan uppstå i lymfsystemet av olika orsaker. Ett trögt lymfflöde kan orsakas av skador eller operationer, stress, rökning, för litet vätskeintag, dåliga matvanor, miljögifter, eller hormonella obalanser. Det kan också vara en medfödd nedsättning.

Lymfmassage hjälper till att avlägsna slaggprodukter och överskottsvätska som är lagrade i kroppen, stärka immunförsvaret och främja en bra ämnesomsättning. Lymfmassage är en mjuk behandlingsmetod som sker enligt ett specifikt mönster och ordning. Lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad och det är lugn och ro runt omkring. Terapeuten arbetar med mjuka lätta tryck, drag och pumpliknande grepp samt bindvävsgrepp för att lösa upp fibroser.

Behandlingen passar ALLA, men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Klienten brukar uppleva sig “lätt i kroppen” efter massagen.

Texten : Helena Hagman
Studio Frid

Lymfkoppning /Överkropp & Ansikte

Koppning är en gammal välbeprövad metod med rötter från den traditionella medicinska läkekonsten. Med hjälp av vaccumet som blir när kopporna fästs på huden skapas ett undertryck som lyfter huden och bindväven (fascian). Metoden stimulerar både blod- och lymfcirkulationen och transporterar bort och löser upp slaggprodukter som av olika anledningar fastnat i bindväven. Lymfkoppning är en effektiv metod som kan liknas vid en kraftfull massage. Terapeuten blandar lymfkoppning med manuellt lymfdränage

Lymfkoppning ger ett ökat välmående och har visat sig vara effektivt mot celluliter, muskelspänningar och lymfdränage.

Texten : Helena Hagman
Studio Frid

Gravid Massage

Vi förstår att de flesta gravida kvinnor upplever smärta i nedre delen av ryggen och axlarna, så avslappnande massage är en av våra rekommendationer. Massage lindrar muskelspänningar, ökar flexibiliteten och minskar svullnad, hjälper blodet och lymfan att cirkulera bra och viktigast av allt, det kan hjälpa dig att slappna av från oro och stress.
Vi använder naturlig massageolja.

Lämplig från graviditetsvecka 12 fram till förlossning.