~ Traditionell Thailändsk Massage i Halmstad ~

Pookie´s Home

Upplev thailändsk massage så som den ska vara, med kompetent personal och med många års erfarenhet i branschen.
Ring och boka på tel. 073-6824622. Vi ser fram emot att träffa dig. Välkommen!

~ Traditionell Thailändsk Massage i Halmstad ~

Om OSS

”Behöver du hjälp med att välja behandling eller har du andra frågor?
Ring oss på tel. 073-6824622 eller besök oss så hjälper vi dig … ”

Sutatip Ekruth (Pookie)

För 7 år sedan brydde jag mig inte alls om thaimassage, eftersom jag trodde det skulle göra mycket ont. Men när jag först provade en thailändsk massage, kände jag att det var underbart, sedan började jag studera thailändsk massage på Chiang Rai Thai Massage School 2015, och jag lärde mig om oljemassage, fotmassage, Thailändska örter etc.

Jag har arbetat på spa-salonger i Chiang Rai och Dusit Thani hotell, vilket ger mig mycket erfarenhet, inte bara massagebehandlingar utan också att lära mig om kundservice.

Jag öppnade Pookie’s Home Thaimassage & Wellness på Söderkliniken Halmstad 2018. Och i december 2021 flyttade jag hit. Jag är glad varje gång jag behandlar mina kunder. Jag älskar mitt jobb och jag är stolt över vad jag gör. Jag gör det bästa jag kan.

Utbildning
Chiang Rai Thai Massage School, Chiang Rai, Thailand.

Siraporn Silachai (Marki)

Jag började lära mig thaimassage 2011, efter det har jag fortsatt arbeta fram till nu. Jag lärde mig om muskel-läkning och kundservice.mm. Jag trivs jättebra med mitt jobb. Och jag blir så glad varje gång mina kunder blir bättre efter massagen.

Utbildning
Association of Traditional Thai Reflexology massage,  Chonburi, Thailand.

Saowalak Klongdee (Apple)

Jag tog examen för thaimassage från Wat Thammamongkol Skolan i Bangkok 2008, varefter jag arbetade sedan 2009 i Krabi. Jag älskar massage eftersom jag hjälper människor och lär mig nya saker, jag är stolt över mitt arbete.

Utbildning
Wat Dhammamongkol skolan,  Bangkok, Thailand.